2017 |  2016 |  2015 |  2014
2013 |  2012 |  2011 |  2010
2009 |  2008 |  2007 | 


№ 10 (92)


№ 8-9 (90-91)


№ 7 (89)


№ 6 (88)


№ 5 (87)


№ 4 (86)


№ 3 (85)


№ 2 (84)


№ 1 (83)

№ 8-9 ( 90-91 ) 2013



Toimitukselta

Hyvää päivää, rakkaat lukijat!

Vaikea uskoa, mutta kohta Suomessa juhlitaan taas joulua ja uutta vuotta, kun taas Venäjällä ensin on uuden vuoden ja vasta sitten joulun vuoro. Vasta vähän aikaa sittenhän oli kesä, jonka jälkeen tuli syksy ja nyt jo sekin on takanapäin. Aika kuluu niin nopeasti, että joskus pitää ihan olla huolissaan siitä, miten tällaisella tempolla voi elää nykyaikana? Päivät ja viikot vilistävät toinen toisensa perään. Et ehdi edes kääntyä katsomaan taaksepäin, kun kuukausi on jo ohi. Tässä piilee kyllä yksi pieni plussakin – mitä nopeammin talvi kuluu, sitä nopeammin päästään taas kauan odotettuun kesään.

No, nyt me kaikki odotamme uuden vuoden tulemista. Kiinalaisen horoskoopin mukaan vuosi 2014 on sinisen puuhevosen vuosi. Vuosi alkaa horoskoopin mukaan vasta 10. helmikuuta, mutta perinteiden mukaan sitä juhlistetaan Venäjällä jo uuden vuoden yönä 31.12. Kuten Internetistä voi lukea, niin uuden vuoden juhlapuvun pääväreinä tulee olemaan vihreä ja sininen. Ei kannata pukeutua keltaisiin, oransseihin tai violetteihin vaatteisiin. Valitessanne asusteita kannattaa suosia koristeellisia hiussolkia, tyylikkäitä vöitä, hienostuneita rintakoruja ja riipuksia. Kaikkein trendikkäimpiä ovat korut, jotka on valmistettu puusta.

Juhla-ateria suositellaan tarjottavaksi puisista astioista. Sininen puuhevonen jostain syystä pitää parempana kalaa, jonka vuoksi ainakin yksi kalaruoka tulee löytyä uuden vuoden aterialta. Keskelle juhlapöytää suositellaan laitettavaksi maljakko, jossa on männynoksa. Idässä tämä symboloi hyvinvointia ja pitkäikäisyyttä.

Sisustuksessa voidaan käyttää myös hevosen kuvia. Kannattaa ostaa hevosenkenkä ja ripustaa se kodin ulko-oveen, koska se tuo onnea. Olisi hyvä myös hankkia kulkusia, jotka symboloivat rauhaa.

Tämä vuosi tuo mukanaan elinvoimaa ja dynaamisuutta, varovaisuuden ja tulisen intohimon yhdistelmän. Sinisen hevosen vuosi tuo tullessaan käytännöllisyyttä, kohtuuttomuutta ja äkkipikaisuutta. Tällaisia uuden vuoden ennustuksia meitä odottaa vuonna 2014, uskokaa jos haluatte.

Rakkaat lukijat, uuden vuoden yönä on tärkeää ajaa pois synkät mietteet ja painaa sydämeensä vain positiivisia ja mukavia ajatuksia. Älkää unohtako ennustaa uuden vuoden yönä kellon lyödessä. Jos teette oikuttelevalle hevoselle mieliksi, niin se täyttää kaikki toiveenne ja hevosen vuosi 2014 tulee olemaan sinulle kaikkein onnekkain!

Onnea sinulle, läheisillesi, sukulaisillesi ja ystävillesi!

Kunnioittavasti, Tatjana Doultseva, Mosaiikin päätoimittaja

Suomennos: Maria Lepistö

Siirry ylös


 

Яндекс.Метрика