2017 |  2016 |  2015 |  2014
2013 |  2012 |  2011 |  2010
2009 |  2008 |  2007 | 


№ 9-10 (71-72)


№ 8 (70)


№ 7 (69)


№ 5-6 (67-68)


№ 4 (66)


№ 3 (65)


№ 2 (64)


№ 1 (63)

№ 7 ( 69 ) 2011

Tervehdys, rakkaat lukijat!

On mukava tervehtiä teitä jälleen Mosaiikki-lehden sivuilla. Kesäloman jälkeen projektiemme työskentelyssä on tapahtunut joitakin muutoksia, joista haluan kertoa teille.

Ensinnäkin, parantaaksemme venäjänkielisten maahanmuuttajien työllistymistä Keski-Suomen alueella olemme sopineet rekrytointiyritys Adeccon kanssa molemminpuolisesta yhteistyöstä. Adeccolla on paljon kokemusta yhteistyöstä suomalaisten työnantajien kanssa, jotka puolestaan luottavat vahvasti yrityksen palveluksiin. Sen vuoksi meidän venäjänkielisten asiakkaidemme työllistäminen yhdessä Adeccon kanssa tulee olemaan huomattavasti yksinkertaisempaa. Tässä tosin on olemassa ehto – työhakijan tulee vastata tilaajayritysten vaatimuksia ja osata tietenkin suomen kieltä tarpeeksi hyvin. Meidän tietokannassamme on aika ajoin sellaisia hakijoita, ja nyt mahdollisuudet heidän auttamisekseen paranevat huomattavasti. Jos lukijoiden joukossa on työttömiä venäjänkielisiä maahanmuuttajia, joilla on hyvää työkokemusta Venäjältä esimerkiksi metallurgiasta, metallinjalostuksesta tai rakennusalalta, tarpeeksi hyvä suomen kielen taito ja halu työllistyä Keski-Suomeen, tulkaa käymään toimistollamme, joka sijaitsee osoitteessa Asemakatu 6, 2. krs., huone 111, arkisin klo 10–16. Tapaamisesta voi sopia etukäteen soittamalla työpuhelinnumeroon 045 138 6025. Artikkeli rekrytointiyritys Adeccosta on sivulla 28.

Toiseksi, työntekijämme ovat toteuttaneet uuden itsenäisen venäjänkielisen portaalin Koordinatsionnyi sovet rossiiskih sootetšestvennikov v Finljandii (Suomessa asuvien venäläisten koordinaationeuvosto) tiiviissä yhteistyössä Venäjän Federaation Suomen-suurlähetystön kanssa ja sen tuella. Portaali sijaitsee Mosaiikki ry:n yleisellä sivulla osoitteessa mosaiikki.info/kc.

Uuden portaalin tärkein päämäärä on tarjota Suomessa asuville maanmiehille erilaista hyödyllistä ja luotettavaa tietoa. Hyvät lukijat, me olemme iloisia, jos te haluatte käydä tutustumassa uuteen portaaliimme ja hyödynnätte sitä jatkossa.

Kolmanneksi, tiedoksi niille, jotka eivät vielä tiedä, että verkkosivullamme osoitteessa mosaiikki.info on «Tarpeellista»-osiossa kohta «Ladattavat materiaalit». Sieltä löydätte kaikki lastenlehti «Varpusen» numerot ja psykologi Sirkku Suikkasen kirjan «Psykologi vastaa maahanmuuttajien kysymyksiin». Te voitte käyttää sekä aineiston katseluversiota että tulostettavaksi tarkoitettua versiota.

Kunnioittavasti, Mosaiikki-lehden
päätoimittaja Tatjana Doultseva

Siirry ylös


 

Яндекс.Метрика