2017 |  2016 |  2015 |  2014
2013 |  2012 |  2011 | 


№ 4 (17)


№ 3 (16)


№ 2 (15)


№ 1 (14)

№ 1 ( 14 ) 2015



Onni imatralla!

Sitä esittelivät viime vuoden lopulla ja tämän vuoden alussa pidetyn valokuvakilpailun tulokset, vaikka osanottajia ei ollutkaan niin paljon, kuin olisi voinut toivoa.

Mitä sitten on onni Imatralla? Oli hyvin mielenkiintoista katsoa aihetta turistien ja paikallisten asukkaiden näkökulmasta ja kuulla, mikä oli innoittanut sankareitamme.

Ensinnäkin tietysti luonto! Esimerkiksi Helena Roiha ja Leena Purhonen olivat ottaneet monta loistavaa valokuvaa. Toiseksi itse kaupunkimiljöö, Osmo Arponen ja Heimo Hellsten saivat ikuistettua sen ei-arkisena! Kolmanneksi lapset, mikä ei ole sattumaa. Pääpalkinnon pokkasi nimenomaan valokuva lapsesta! Lapsuuden tunteen saivat erittäin hyvin välitettyä Niina Pipponen ja Outi Koho. Roman Shustrovilla oli huumorintajua sillä hetkellä, kun hän painoi kameransa laukaisinta. Myös eläimet olivat pääosassa joissakin Anna Lebedkovan ja Sirpa Helmisen kuvissa.


Heimo Hellsten (1.sija)

Lopuksi kaupunginmuseon ja Imatran markkinointiryhmän edustajista koottu tuomaristo valitsi voittajat: Heimo Hellsten sai pääpalkinnon kuvasta, joka oli otettu kävelykatu Koskenpartaalla vietetyssä kaupunkijuhlassa. Toiselle sijalle tuli Pavel Mokrushin kuvallaan ”My first time in Imatra” (suom. ensikäyntini Imatralla). Kolmanneksi tuli Ronja Sihvonen kuvallaan Mansikkalan alueelta. Neljäs palkinto päätettiin antaa Jakov Churbanoville erikoisista panoraamakuvista Valtionhotellilta.


Pavel Mokrushin (2.sija)


Ronja Sihvonen (3.sija)


Jakov Churbanov (4.sija)

Ensimmäiseksi tullut sai 25 uimahallilippua (kaupungin asukkaille oli varattu eri palkinnot, kuin turisteille). Pavel Mokrushin saa toisesta sijastaan Imatra Express -kokemuksen kosken kuohujen yllä! Kolmas palkinto oli paikallisliikenteen kuukausikortti. Neljännestä sijastaan Jakov Tshurbanov palkittiin kahdella lipulla Kultturitalo Virran konserttiin. Kilpailussa oli yhteensä 18 osanottajaa.

Onnittelemme voittajia ja toivotamme kaikille onnistuneita kuvia! Hyvää jatkoa!

Ystävällisin terveisin, Natalia Polichenko

Suomennos: Tiia Moilanen

Siirry ylös


 

Яндекс.Метрика