2017 |  2016 |  2015 |  2014
2013 |  2012 |  2011 | 


№ 4 (05)


№ 3 (04)


№ 2 (03)


№ 1 (02)

№ 2 ( 03 ) 2012



Mosaiikki Etelä-Karjalan toimitukselta

Hyvät lukijat!

Kauan odotettu kesä on tullut ja aurinkoisten ja lämpimien päivien myötä se toi tullessaan paljon mielenkiintoisia ja monipuolisia tapahtumia. Menneistä tapahtumista voitte lukea tuoreimmasta lehden numerosta. Tulevien tapahtumien kulusta kerromme seuraavissa numeroissa. Muutamia tärkeimpiä tapahtumia on mainittu Kesätapahtumakalenterissa.

Keväällä Imatralla kävi paljon vieraita Venäjältä: ystävyyskaupunki Tihvinän ystävyysyhdistyksen edustajat ja Pietarin lukion Nro 284 opettajat. Vieraat jakoivat meille kokemuksiaan Imatrasta ja lähettivät kirjoittamiaan artikkeleita Mosaiikki Etelä-Karjalan lehteen. Meille se oli oikein mukava asia, sillä se tarkoittaa, että Mosaiikki tunnetaan Imatran ja muiden Suomen kaupunkien lisäksi myös Venäjän kaupungeissa!

Toukokuussa Imatralla pidettiin merkittäviä tapahtumia, kuten Pietari–Imatra 130-vuotta pyöräilykilpailu, joka järjestettiin 130 vuotta sitten järjestetyn pyöräilykilpailun kunniaksi samalla reitillä, sekä Mustan ja Valkoisen teatterifestivaali. Näiden kansainvälisten tapahtumien tärkeimpinä järjestäjinä ovat olleet maahanmuuttajat – kaupunkimme asukkaat. Näistä hienoista tapahtumista voitte lukea uudesta Mosaiikki Etelä-Karjalan numerostamme. Näiden maanmiestemme luovuus ilahduttaa ja nostattaa ylpeyden tunnetta heitä kohtaan.

Haluamme kutsua kaikkia lukijoitamme osallistumaan aktiivisesti kesätapahtumiin. Ne tekevät kesälomasta mielenkiintoisen ja tarjoaa unohtumattomia elämyksiä!

Toivotamme kaikille lukijoillemme hyvää ja aktiivista kesää!
Svetlana Ranta,
Mosaiikki Etelä-Karjalan lehden
toimittaja ja koordinaattori
Suomennos: Päivi Nironen

 

Яндекс.Метрика