2017 |  2016 |  2015 |  2014
2013 |  2012 |  2011 |  2010


№ 4 (16)


№ 3 (15)


№ 2 (14)


№ 1 (13)

№ 4 ( 16 ) 2013

IRIDA kutsuu

Arvoisat Mosaiikki-lehden lukijat!

Tervetuloa taidestudio IRIDA:an. Iloisina ilmoitamme, että nykyisin IRIDA-taidestudio on auki myös Internetin käyttäjille. IRIDA:n Internet-kauppa palvelee virtuaalisesti osoitteessa www.livemaster.ru/artakropol

Taidestudiossa on esillä hämmästyttäviä töitä ammattilaistaiteilijoilta, jotka tekevät koriste- ja käyttötaidetta: mosaiikkia, kollaaseja, keramiikkaa, pieniä kuvanveistoesineitä, sekä tuotteita lasista, maalattuja posliiniesineitä, silkkimaalauksia, batiikkite kniikalla tehtyjä huiveja ja liinoja.

Nämä taidokkaasti tehdyt tuotteet, tarvikkeet ja koristeet, jotka on valmistettu taiteilijoiden luonnosten pohjalta, ovat ainutlaatuisia kappaleita. Voitte hankkia sukulaisillenne ja läheisillenne ainutkertaisen lahjan poistumatta kotoanne ainoastaan vieraillessanne Internet-kaupassamme.

Mosaiikki-lehden lukijoille IRIDA-Internetkauppa voi antaa oston yhteydessä alennusta. Saadaksenne alennuksen on ostojen yhteydessä mainittava koodi ИРИДА–Мозаика.

Taidesalonki IRIDA:n johtaja on Viktoria Ohrimenko,yrittäjä. Hän avasi oman studion vuonna 2000.

Taidestudio IRIDA

Taidestudiossa on saatavilla: ART-terapiaa, koulutusta, seminaareja, mestarikursseja, piirustus- ja maalaustyöpajoja. Studion kurssit: huovutus, muovailu, tekstiilityö, mosaiikki, posliinimaalaus jne. Studiossa on leikkikoulu Rutšejok 2-6-vuotiaille lapsille sekä kollaasityöpaja ”vanhojen esineiden TOINEN ELÄMÄ”. Opetus ja harjoitukset toteutetaan ryhmän koon mukaan.

Lisätietoja: http://artakropol.com
Teksti ja kuvat: Larisa de Roberti

Käännös: Maria Lepistö

 

Яндекс.Метрика